Laminaat vloer

In onze showroom hebben wij een grote collectie laminaatvloeren

Bekijk ons assortiment

Laminaatvloeren hebben in de loop der jaren een vaste plek veroverd in vele huishoudens. Ze zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar bieden ook een kosteneffectief alternatief voor traditionele houten vloeren.

Kies voor laminaat

Het kiezen van de juiste vloer voor jouw huis kan een uitdagende taak zijn. De vloer moet niet alleen mooi zijn en bij je interieur passen, maar ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar zijn. Laminaatvloeren scoren hoog op al deze aspecten. Ze zijn makkelijk zelf te plaatsen, makkelijk in onderhoud en bijna op iedere ondervloer toepasbaar. Ook op het gebied van vloerverwarming en -verkoeling voldoen ze aan de moderne eisen.

Visgraat: de klassieke touch

Een van de populaire patronen die je bij laminaat kunt kiezen is het visgraatpatroon. Dit patroon, oorspronkelijk populair gemaakt door traditionele houten vloeren, geeft elke ruimte een klassieke en elegante touch. De structuur van visgraat in combinatie met de houtlook van laminaat zorgt voor een authentiek gevoel met alle voordelen van modern laminaat.

Gemak van leggen

Laminaat is niet alleen goedkoop in aanschaf, maar het leggen ervan is ook relatief eenvoudig. Of je nu kiest voor een standaard patroon of de uitdagendere visgraat, met de juiste voorbereiding en gereedschappen kun je binnen korte tijd genieten van je nieuwe vloer.

Het belang van ondervloeren

De ondervloer is van cruciaal belang voor de kwaliteit en levensduur van je laminaat. Ze zorgen voor isolatie, geluiddemping en een stabiele ondergrond. In appartementen is het vaak een vereiste om te voldoen aan specifieke geluidsnormen, zoals de 10DB norm. Het kiezen van de juiste ondervloer kan hierbij het verschil maken. En natuurlijk staan wij klaar om je te adviseren in deze belangrijke keuze.

Neem contact op voor advies of kom langs in Zoetermeer.

Plinten kiezen voor een naadloze afwerking

Nadat je het ideale laminaat en de juiste ondervloer hebt geselecteerd, is het tijd om na te denken over de afwerking met plinten. Je kunt kiezen uit zelfklevende plakplinten of stijlvolle hoge plinten. Onze plakplinten zijn verkrijgbaar in bijpassende kleuren of folies die naadloos aansluiten op jouw laminaat. Voor hoge plinten bieden we een scala aan opties: van neutrale tinten zoals wit en beige tot opvallende kleuren zoals antraciet en zwart. Je kunt zelfs gaan voor een plint in dezelfde kleur of folie als jouw laminaat voor een uniforme look.

De juiste profielen voor een vloeiende overgang

Als je van plan bent meerdere kamers met laminaat te bekleden, zijn overgangsprofielen essentieel. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment profielen, beschikbaar in diverse materialen. Voor een naadloze integratie bieden we ook gelamineerde profielen aan, perfect afgestemd op de kleur of folie van jouw laminaat.

Bekijk ons assortiment plinten

Professioneel gelegd, zonder gedoe

Hoewel je laminaat zelf kunt leggen, maakt onze betaalbare legservice het je makkelijk. Onze experts zorgen voor een vakkundige installatie, zodat jij moeiteloos kunt genieten van je nieuwe vloer.

Waarom voor onze legservice kiezen?
Onze ervaren vakmensen hebben de juiste kennis en gereedschappen voor een probleemloze installatie. Dit bespaart je tijd en moeite, terwijl wij garant staan voor kwaliteit.

Vraag naar onze legservice
Vraag ons naar onze voordelige legservice en geniet zonder zorgen van je nieuwe laminaatvloer.

  • Eigen legservice (Ons team legt laminaat professioneel en precies)
  • Gratis opmeten
  • Snelle leveringen (Gratis in Zoetermeer!)

Informeer direct

Heeft u vragen over laminaatvloeren of wilt u een vrijblijvende offerte?

Vul hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Kies voor laminaat van de Zoetermeerse Tapijthal

Bij de Zoetermeerse Tapijthal, met meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van sfeer in huizen, kunt u terecht voor het kopen van laminaatvloeren. Gevestigd in het hart van Zoetermeer, centraal tussen Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda en Utrecht, hebben wij een traditie van kwaliteit en service hoog te houden. Onze showroom, open van dinsdag tot en met zaterdag, biedt een divers assortiment tapijt, vinyl, laminaat, en meer. Ontdek de nieuwste trends en tijdloze klassiekers terwijl u inspiratie opdoet voor uw interieur.

Wilt u een laminaatvloer met een visgraatpatroon, een natuurlijke houtlook, of juist een betaalbare optie? Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Ook kunnen zij u adviseren over ondervloeren en het leggen van laminaat. Met onze brede selectie kunt u een vloer vinden die zowel past bij uw smaak als bij uw budget.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren!