Trapbekleding

Hip, duurzaam en voordelig

Trapbekleding

Trapbekleding is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan de uitstraling van je woning. Het maakt van een eenvoudige trap een stijlvol element in je interieur. Bovendien is het een uitstekende manier om je (open of normale) trap een nieuwe look te geven zonder ingrijpende verbouwingen. Maar waar moet je op letten en hoe kies je de juiste bekleding?

De Zoetermeerse tapijthal: kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij de keuze voor trapbekleding is het goedkoop vaak duurkoop. Gelukkig is er de Zoetermeerse tapijthal, waar je zowel voordelige als kwalitatieve trapbekleding vindt. Dankzij onze lopende acties krijg je de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke kosten. Van Twist / pool tapijten tot Saxony (hoogpolig) en Boucle, er is altijd een stijl die bij jouw woning past.

Stofferen: het belang van vakmanschap

Een trap stofferen is vakwerk. Het vereist precisie en kennis van materialen. De Zoetermeerse tapijthal heeft de expertise in huis om dit voor jou te realiseren. Zo weet je zeker dat jouw trapbekleding er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang meegaat.

Tapijt op trap

Trends in trapbekleding: van hippe kleuren tot duurzame materialen

Zwart is de kleur van het moment. Deze hippe kleurtrend zie je niet alleen terug in kleding en interieur, maar ook in trapbekleding. Een zwart tapijt, of donkere kleur, geeft je trap een moderne en chique uitstraling. Maar er is meer dan kleur alleen. Steeds meer mensen kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. In onze actie vind je tapijten gemaakt van plantaardige en hernieuwbare biologische materialen. Niet alleen zijn deze tapijten milieuvriendelijk, ze zijn ook gegarandeerd beschermd tegen vlekken en vuil. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Smartstrand.nl.

Kom langs en bekijk onze trapbekleding!

Of je nu gaat voor een hippe zwarte bekleding, een duurzaam tapijt of simpelweg de beste kwaliteit tegen de laagste kosten, bij de Zoetermeerse tapijthal ben je aan het juiste adres. Met onze brede selectie en acties wordt het kiezen van de perfecte trapbekleding een fluitje van een cent.

We bevinden ons in Zoetermeer (adres), strategisch gelegen tussen steden als Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda en Utrecht.

Informeer direct

Heeft u vragen over trapbekleding of wilt u een vrijblijvende offerte?

Vul hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.