Over de Zoetermeerse Tapijthal

Zoetermeerse Tapijthal is een familiebedrijf bestaande uit Gerard (vader) en zijn twee zonen Paul en Robert. Gerard stoffeert al sinds zijn 16e. Na zijn opleiding tot woningstoffeerder is hij gaan werken bij verschillende bedrijven om daar de nodige ervaring op te doen.

Al meer dan 40 jaar het adres voor sfeer in huis!


Onze geschiedenis

Gerard is zijn eigen woningstoffeerderij 1 april 1980 begonnen in de maand dat middelste zoon Paul werd geboren. Een hele stap in die tijd (ook toen was er namelijk crisis). Paul is eerst een opleiding gaan volgen voor electriciën en Robert voor metaalbewerker. Beiden gingen geregeld in vakanties mee op karwei om Gerard wat te helpen met sjouwen, gereedschap aangeven, rollen tapijt helpen uitklappen, enz. Zo kwamen zij al vroeg met het werk in aanraking. Na hun stages via school en na het behalen van hun diploma’s kwamen zij beiden tot de conclusie dat stofferen een heel leuk vak is en zij daarin verder wilden. Paul doet het werk inmiddels 20 jaar en Robert 16 jaar.

In 2013 deed zich de gelegenheid voor om echt een showroom/winkel te gaan openen, Op 1 april 2013 na 33 jaar freelance werk een eigen winkel geopend. Na de nodige ervaring op de werkvloer is het fijn om nu voor het totale plaatje advies te kunnen geven. Alle drie zijn inzetbaar op alle fronten, zowel in de winkel als op de werkvloer, zodat het werk zeer afwisselend blijft.

Soms tref je Bep (moeder) in de winkel aan om bij te springen omdat het druk is en/of de mannen allemaal aan het stofferen zijn.

Bezoek de Showroom

Zoetermeerse Tapijthal
Platinastraat 95
2718 ST Zoetermeer

Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 – 17:00.

  • Persoonlijke hulp
  • Showroom in Zoetermeer (nabij Den Haag én Rotterdam)
  • google 4.4/5 sterren
Google Maps