Vloeren Zoetermeer

De veelzijdigheid van vloeren bij Zoetermeerse Tapijthal

Vloeren van de Zoetermeerse Tapijthal

In de stad Zoetermeer bevindt zich de Zoetermeerse Tapijthal. Een plek waar traditie en moderne trends hand in hand gaan. Met ruim vier decennia aan ervaring, staat kwaliteit bij ons op de eerste plaats. Van stijlvol laminaat tot comfortabel tapijt en strak vinyl; wij hebben het allemaal.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer en laat u inspireren!

  • Al meer dan 40 jaar het adres voor sfeer in huis!

Laminaat: elegantie en duurzaamheid gecombineerd

Laminaat is al jaren een populaire keuze onder huiseigenaren. En dat is niet zonder reden. Het combineert de schoonheid van echt hout met het gemak van onderhoud. Bovendien is laminaat bij ons verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor er altijd wel een vloer is die bij uw interieur past.

Tapijt: comfort op zijn best

Niets gaat boven het gevoel van zacht tapijt onder uw voeten. Tapijt voegt niet alleen comfort toe aan uw woning, het draagt ook bij aan een warme en gezellige sfeer. Ons assortiment bevat diverse soorten tapijten, van klassiek tot modern, zodat u altijd het perfecte tapijt voor uw ruimte vindt.

Vinyl: modern en onderhoudsvriendelijk

Vinyl vloeren zijn de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. Deze vloeren zijn waterbestendig, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Het is de ideale oplossing voor ruimtes zoals keukens en badkamers. Daarnaast biedt vinyl een scala aan ontwerpmogelijkheden, van natuurlijke houtlook tot betonlook.

  • Gratis levering in Zoetermeer

Informeer direct

Woont u in Zoetermeer (of elders) en heeft u vragen over vloeren of wilt u een vrijblijvende offerte?

Vul hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lees ook onze laminaat, tapijt en vinyl-pagina’s voor meer informatie.